Schoonheidsspecialisme

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Fabiënne Daniëls en ben bij MohsA Huidcentrum werkzaam als doktersassistente én schoonheidsspecialiste.

Fabienne Daniels

In 2013 heb ik mijn diploma Allround-schoonheidsspecialiste behaald. Allround wil zeggen dat ik verschillende specialisaties heb gedaan. Dit zijn o.a. de bindweefselmassage en acnebehandelingen. Bij MohsA Mooi kunt u bij mij terecht voor diverse huidverzorgingsbehandelingen en een EERLIJK huidverzorgingsadvies.
De nauwe samenwerking met de dermatologen en huidtherapeute draagt bij aan een optimale behandeling.

 

Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan diverse schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan sigarettenrook, droogte, water, kou, zonnestralen, stress, en chemische stoffen. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.
Een gelaatsbehandeling is bedoeld om uw huid grondig te reinigen, de conditie van de huid te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk.
Tijdens de klassieke gelaatsbehandeling wordt de huid goed gereinigd en optimaal verzorgt. Wilt u net dat beetje extra? Dan kunt u ook kiezen voor een intensieve gelaatsbehandeling, hier ligt de nadruk vooral op huidverbetering en het vertragen van het huidverouderingsproces. Weinig tijd? Daarvoor bieden we de korte reinigingsbehandeling. Een oppepper voor de huid in een halfuur.
Ook voor de kleinere behandeling zoals harsen, epileren, verven van de wimpers of wenkbrauwen kunt u bij mij terecht.

Voor de huidverzorgingsbehandelingen en huidverzorgingsadviezen bent u van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven. Hier beschikken wij over een aparte behandelruimte. Graag hoor ik wat uw wensen zijn, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en de beste behandeling voor úw huid!

Voor een GRATIS intake of het maken van een afspraak bel: 088-1666111 of stuur een mail naar info@mohsa.nl