Rimpels

Wat is het?
Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. In de loop van het leven vermindert de elasticiteit van de huid, waardoor rimpels en plooien ontstaan. Oorzaken hiervan zijn o.a. veel zonnen (ook zonnebank) en roken. Frons-rimpels ontstaan door het bewust of onbewust aanspannen van de huidspieren. 

Behandeling
De behandeling van frons-rimpels gebeurt het beste door met botuline injecties (Azzalure®/ Dysport®/ Botox®) de spieren van het voorhoofd en de wenkbrauwen te laten ontspannen.
De behandeling van storende lijnen of plooien in het gezicht gebeurt door deze op te vullen met fillers op basis van hyaluronzuur (Restylane®/ Emervel®). Dit zijn veilige en effectieve niet-permanente fillers.
De resultaten zijn mooi en natuurlijk, maar tijdelijk. Na ongeveer 6 maanden zijn de producten uitgewerkt is herhaling gewenst. Na herhalingen houdt het effect steeds langer aan. 

De dermatoloog van MohsA zal met u in het eerste gesprek doornemen wat de opties voor u zijn en welk resultaat te verwachten is. Het behandelplan wordt met u samen opgesteld en daarbij zullen de kosten worden besproken. 
Voor het maken van een afspraak mail info@mohsa.nl of bel 088-1666111.

De prijzen in de tarievenlijst geven een indruk, bij uitgebreide behandelingen wordt een persoonlijk plan gemaakt. Voor meer informatie over de kosten zie Tarieven.