2 december 2014 – MohsA en Derma Team versterken elkaar!

http://www.mohsa.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/DermaTeam-Bollen_RGB1.jpg

MohsA en Derma Team zullen elkaar gaan versterken.

MohsA Huidcentrum en Huidkankercentrum met expertise op het gebied van Mohs chirurgie heeft vestigingen in Venray en Eindhoven. De dermatologen van MohsA zijn dr. Gertruud Krekels en dr. Simone van der Geer-Rutten. Per januari 2015 gaat MohsA samenwerken met de dermatologen van Bravis Ziekenhuizen (Bergen op zoom/Roosendaal) en Derma Team  

Derma Team bestaat uit een team van 6 dermatologen: dr. Milan Tjoe, dr. Dick van Gerwen, drs. Sarah Konijn-den Hengst, drs. José Schroijen, dr. Werner Habets, dr. Annemie Galimont-Collen.

Derma Team heeft een dermatologie praktijk in het Bravis (voormalig Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom) en een zelfstandig behandelcentrum in Middelburg, met nevenvestigingen in Steenbergen, Goes, Vlissingen en Zierikzee.

Dr. Krekels en dr. van der Geer zijn als Mohs Chirurgen verbonden aan Derma Team en werken beide al 1 dag per week bij Derma Team in Bergen op Zoom.

Vanaf 1 januari 2015 gaan MohsA en Derma Team  als 1 Team verder. Beide teams leveren topzorg op het gebied van dermatologie en beide zijn er van overtuigd dat zij de zorg voor hun patiënten nog beter kunnen organiseren als zij de krachten bundelen. Alle artsen hebben hun specialiteiten en een groot aanbod van de nieuwste apparatuur staat ter beschikking voor diagnose en behandeling.

http://www.mohsa.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/DermaTeam-Bollen_RGB1.jpg

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht